Een meerwaarde
voor uw teamJij kan het verschil maken!

Workshops

Workshops-Incentives-Teambuildings

Jezelf en je collega’s beter leren kennen door middel van een workshop kleuradvies, stijladvies of make-up advies is het ideale recept voor een leerrijk, interactief en succesvol teambuilding event. Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Niet enkel voor de dames, maar zeker ook interessant voor de heren. Samen zijn jullie een ervaring rijker!

Formules op maat.

VOOR MEER INFO CONTACTEER ONS!

VERKOOPTEAMS

Kleur- en stijltraining voor verkoopteams

Een gemotiveerd verkoopteam geeft een meerwaarde aan uw winkel. Onderscheid uw zaak met professionele adviseurs. Want wat is er fijner dan een klant die tevreden de deur uitgaat? Begeleid je klant daarom met het maken van de juiste keuze. Wij bieden trainingen aan voor zowel modezaken als kappers en opticiens.

Formules op maat. De invulling van de training wordt altijd samengesteld, in overleg met de opdrachtgever.

VOOR MEER INFO CONTACTEER ONS! 

Events

Een professioneel team voor al uw evenementen

Huur ons professioneel team van image consultants, make-up artists en kappers in voor grotere evenementen zoals: opendeurdagen - modeshows - voorstelling van de nieuwe collectie - actiedagen - late night shopping - kleur- en stijladvies voor uw klanten... De aanwezigheid van een professionele styliste is een aantrekkingspunt dat resulteert in een onmiddellijke meerverkoop.

Formules op maat.

VOOR MEER INFO CONTACTEER ONS!

VERRAS IEMAND MET EEN CADEAUBON !

Wil je graag iemand een kleuradvies, stijladvies of make-up advies cadeau doen?
Bestel dan een HC&S-cadeaubon. Dat kan telefonisch of via e-mail.